ladderleeuw

Tandartspraktijk De Leeuwerik


hart

Uw tandarts, drs Ivo Reuser, behaalde in 1990 Cum Laude het doctoraal-examen tandheelkunde waarna hij in 1991, opnieuw Cum Laude, als tandarts afstudeerde aan de Radboud-universiteit te Nijmegen.

In het laatste jaar van zijn studie ontving hij de Award van de American Association of Endodontics.

hart Voordat hij aan de studie tandheelkunde begon studeerde hij aan het Mollerinstituut te Tilburg waar hij in 1986 afstudeerde als docent Biologie en Natuurkunde.

Na zijn afstuderen als tandarts heeft hij vele jaren gewerkt in praktijken in Haaren, Den Bosch en Boekel.
Op 1 januari 1999 opende hij tandartspraktijk De Leeuwerik, wat voor velen inmiddels een vertrouwd adres in de Reeshof is.

Door zijn ruime ervaring met het vak (inmiddels 30 jaar) en het voortdurend volgen van na- en bijscholing kijkt hij nergens meer van op. U kunt met elke vraag en elke klacht bij hem terecht. Dat betekent niet dat uw tandarts denkt dat hij ook alles op kan lossen. Uw tandarts is niet eigenwijs en weet precies wie de specialisten zijn die hij voor u in kan schakelen als hij denkt dat zij een behandeling of een deel daarvan beter kunnen uitvoeren dan hij. Dat is een groot voordeel boven praktijken die alle behandelingen zelf, onder hun eigen dak, uitvoeren !BIG-geregistreerd 29032626702

Lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde.

En werkzaam als/bij:

Onafhankelijk deskundige voor de klachtenregeling van de KNMT.

Commissie Interne Tuchtrechtspraak.

Stichting Geschillencommissie in de Mondzorg SGIM.


Privacystatement. © 2020 tandartspraktijk De Leeuwerik KvK 17268548

gratis e-consult !